Tot el que necessiteu saber sobre l’última actualització de PS4 que us permet controlar el temps de reproducció dels jugadors joves i dels moments quan poden jugar

amb el programari del sistema 5.50, vam redefinir el concepte familiar al PSN per oferir-vos més opcions de control i, per tant, garantir la seguretat de la vostra família quan utilitza la vostra PlayStation 4. Ara, amb l’actualització 5.50, la gestió del temps de joc completa aquesta funció i permet als gestors i tutors familiars Definiu els temps específics de reproducció per a cada compte de nen.

La gestió del temps de joc està disponible a la vostra PS4, en un navegador web o aplicació de l’aplicació PS, que us permetrà controlar l’entreteniment de la vostra família fins i tot quan esteu viatjant.

Com funciona el joc Treball de gestió?

La gestió del temps de joc permet al gerent de la família o al tutor decidir exactament quan i quant de temps els usuaris més joves poden utilitzar PlayStation 4, ja siguin jugant, mirant un vídeo o simplement per utilitzar un dels Moltes característiques de la consola.

Podeu establir pistes de temps, restriccions i accions que es faran al final d’una sessió canviant aquests tres paràmetres simples:

  1. Definir restriccions al temps de joc
    Aquesta opció és bastant explícita. Aquest paràmetre us permet activar o desactivar les restriccions al temps de joc seleccionant “restringir” o “no restringir”.
  2. Assigneu el temps de joc
    aquesta sèrie d’opcions personalitzables que us permet fer temps límits pel que fa a l’ús de la consola. Les opcions més senzilles són “cada dia” on el “temps de reproducció”, el “temps d’inici” i el “final de joc” són idèntics per a cada dia de la setmana. “Per dies de la setmana” us permet diferenciar el temps de joc d’acord amb els dies de la setmana (per respondre a la famosa frase: “Podem jugar més els caps de setmana?”).
  3. Acció a fer Quan finalitzi el temps del joc, hi ha dues opcions disponibles: “Notifiqueu només” o “Desconnecteu-vos de PS4”. Si seleccioneu “Notifica només”, una notificació recordarà al nen que el seu temps de joc sigui complet. Es mostrarà cada 5 minuts un cop superat el límit. Quan aquesta opció estigui activa, la sessió continua fins que algú acabi manualment.

    “desconnexió de la PS4” obligar el nen a deixar d’utilitzar la consola desconnectant amb el seu perfil. Una notificació adverteix al nen de 30 minuts, 15 minuts, 10 minuts i, finalment, 5 minuts abans del final del seu temps de joc.

Temps de reproducció Gestió

Què passa quan es transmet el temps en mode “desconnexió”?

Quan es transcorre el temps de reproducció a “desconnectar”, apareix una pantalla amb dues opcions: “D’acord” retornarà el compte fill a la pantalla de connexió i l’indicador de temps de joc indicarà les 00:00 per al seu perfil.
la segona opció “Demanar a canviar el temps de reproducció”, enviar instruccions al gerent de la família o al tutor Ampliar la sessió.
No oblideu recordar al vostre fill que desarà abans del final del seu temps de joc, ja que les aplicacions es detindran una vegada que hagi transcorregut el temps.

Juga a la gestió del temps

Com podem augmentar o reduir el temps de joc?

Gestors familiars o tutors poden augmentar O reduir el temps de joc en qualsevol moment, fins i tot abans del final del temps del joc. A continuació, s’explica com fer:

  • a PS4
    anar a, seleccioneu el compte fill que voleu canviar la reproducció temps, doncs. A partir d’aquí podeu augmentar o reduir el temps de joc a intervals de 15 minuts.
  • En un navegador web (ordinador o mòbil)

    Inicieu sessió a la gestió del compte, feu clic a, feu clic a, després Seleccioneu el compte fill que té el temps de joc que voleu canviar i, finalment,. A partir d’aquí, podeu augmentar o reduir el temps de joc a intervals de 15 minuts.

  • a l’aplicació PS
    Obriu l’aplicació de l’aplicació PS al vostre dispositiu mòbil i, a continuació, inicieu sessió al vostre compte del gestor familiar. Toqueu el símbol de PlayStation a la part inferior de la pantalla i aneu.

    Toqueu la icona del menú a la cantonada superior esquerra de la pantalla i, a continuació, aneu a, seleccioneu el compte fill que té el temps de joc que voleu canviar, doncs. Des d’allà, podeu augmentar o reduir el temps de joc a intervals de 15 minuts.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *